1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Merete Gundersen hos SundhedsKonsulenten 2/3

2 Responses to “Merete Gundersen hos SundhedsKonsulenten 2/3”

 1. Niona

  21. sep, 2010

  Hun har taget det med guldkuglen 10 cm over hovedet helt bogstaveligt :)

 2. Anders Lund Olsen

  23. jul, 2011

  Jeg har også oplevet at skrive ting som var udover hvad jeg selv troede at vide. Et eksempel på det, er “min” SAND-teori, hvor jeg beskriver nervecellernes funktion, selv om jeg aldrig har studeret emnet. Jeg måtte slå op på Nettet, for at finde ud af hvad de forskellige dele af en nervecelle hed. Alligevel har jeg beskrevet regler for nervernes forbindelse til hinanden og konsekvenserne for bevidstheden.

  http://alodk.dk/artikler.htm#SAND

Leave a Reply